Over ons

Verbeter je kennis en expertise


Het is niet zo eenvoudig om tandheelkundige problemen op te lossen zonder de juiste tools. Kan je je voorstellen dat een tandarts zonder instrumenten werkt?

Magie bestaat niet. Het is tijd om de tools te krijgen die je verdient.

Leer meer

Een nieuwe wereld van tandheelkunde


Op de praktijk werken is goed, maar werken waar je wilt zonder afleiding is beter. Met onze online cursussen is de toegang tot tandheelkundige kennis nog nooit zo eenvoudig geweest.

Krijg de beste tandheelkundige zorg, waar en wanneer je wilt.

Ontdek onze opleidingen

Verbeter je tandheelkundige vaardigheden

Dr. Tony Fred, CEO

Onze oprichter en hoofddocent, Dr. Pieter De Bruyne, is de drijvende kracht achter onze academie. Hij heeft jarenlange ervaring in de behandeling van bruxisme en deelt zijn kennis en expertise met onze studenten.

Anna Janssens, CEO

Mich gaat graag uitdagingen aan. Met zijn jarenlange ervaring als tandarts heeft Mich het bedrijf geholpen om te komen waar het nu is. Mich is een van de meest deskundige tandartsen.

Dr. Aline Turner, CTO

Aline is een van de iconische mensen in het leven die kunnen zeggen dat ze houden van wat ze doen. Ze begeleidt meer dan 100 studenten tandheelkunde en zorgt voor de community van duizenden tandartsen.

Michel De Vries, CFO

Michel, met zijn jarenlange ervaring in de financiële sector, helpt ons om onze financiële prestaties te verbeteren en ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen.